HomeProgramsAboutBenefitsNewsDutchContact

Nederlands
Living from the heart is de pionier op het gebied van Dolfijntherapie. Macy geeft al meer dan 36 jaar deze bijzonder en unieke therapie, die voor iedereen toegankelijk is met of zonder beperking. Ieder jaar komen er meer aanvragen voor deze unieke ervaring op het Mexicaanse eiland Cozumel. Inmiddels is Living from the Heart ook uitgebreid met een Nederlands teamlid, Christol. Voor alle informatie en vragen, kunt u altijd contact met haar opnemen.
Programma datums voor 2025:

April 27-Mei 4
Mei 4-11
Mei 11-18

De sessies starten op maandag en eindigen op vrijdag of zaterdag 
Datums:
Reviews:
We hebben een bijzondere tijd gehad, met Living from the Heart in Cozumel, Mexico, in mei 2024. Onze twee kinderen, Teun (9 jaar oud) en Jet (15 jaar oud), hadden allebei transformerende ervaringen.

Voor Teun, onze zoon met het syndroom van Down, bracht de therapie merkbare verbeteringen met zich mee. Na slechts een paar sessies zagen we aanzienlijke vooruitgang in zijn ren- en springvaardigheden. Zijn zelfvertrouwen groeide met de dag en eenmaal thuis zette de groei ook door in zijn communicatie en werd hij actiever met van alles.

Jet, onze dochter, heeft ook enorm genoten van de therapie. Ze voelde zich veel minder gestrest en zelfverzekerder. Tijdens een van haar sonar-dolfijnsessies had ze zelfs een uittredingservaring, die zowel diepgaand als verhelderend voor haar was. Ze kreeg een soort kalmte over zich heen, wat ondanks de drukte van school, thuis zich voortzette.

We zijn ongelooflijk dankbaar voor deze unieke en magische ervaring. De verbeteringen bij zowel Teun als Jet waren werkelijk opmerkelijk, en we kijken ernaar uit om volgend jaar terug te komen.
Hans over zijn 9 jaar oude zoon Teun en 15 jaar oude dochter Jet in mei 2024
Wat een geweldige ervaring!

Lorenzo vond het eerst spannend maar dat was snel over🤣
Hij werd super relaxed van de dolfijn sonar en na de sonar wilde hij meteen een bellyride als beloning. De eerste keer met hulp, maar daarna durfde hij het meteen alleen, hij genoot ervan.
Hij ging zelf woordjes zeggen en zijn zelfvertrouwen ging enorm vooruit, waardoor hij initiatieven nam, die hij daarvoor nooit nam en hij bleef maar lachen ,wou supergraag naar de dolfijnen toe🐬🐬🐬
Zelf heb ik het ook mogen ervaren ongelofelijk had buikpijn en die verdween als sneeuw voor de zon door de dolfijnen sonar❤️
Wat de dolfijnen met je doen is onbeschrijfelijk je voelt je opeens superlicht je gaat in een soort meditatie je krijgt energie erna ongelofelijk
Maar toch voel je je super rustig relaxed

De mooiste ervaring was met Lorenzo’s tweeling broer Roberto🐬🐬😇☀️
Toen waren er twee dolfijnen en kreeg Lorenzo van twee dolfijnen sonar ongelofelijk 
Is maar 1 keer gebeurd ❤️
Alleen toen ze tweeling broer erbij was er was een 🙏🏻geweldige magische sfeer
Het was uniek Lorenzo had voor het eerst van ze leven broer gezegd paar dagen ervoor 🥳🥳🥳🥳
Roberto en ik waren in tranen 
Het was zo speciaal💋
De mooiste ervaring van me leven samen met me twee zoons ik ben zo trots 🥳🥳🥳

De tweede week ging ook Lorenzo's vader, Ernst. mee het water in ik was zo bij😀
Omdat te mogen delen met mijn man 🐬
We waren allebei emotioneel 
Wat een superervaring om dit samen te mogen doen❤️
Lorenzo zei de hele vakantie pa elke dag 🥳🥳🥳


En Christol onze topper Lorenzo’s begeleidster en Macy ze is geweldig waardoor het allemaal mogelijk is gemaakt enorm dankbaar ❤️

Het is fantastisch dat we deze kans hebben gekregen om dit te ervaren en uniek dat Ernst mijn man Christol aan de telefoon kreeg en vertelde dat we ook naar Mexico konden in plaats naar Curaçao🥰
Roberto zijn vriendin heb ook hele mooie foto’s gemaakt 
En zij was ook in tranen met mij alles was perfect🐬

Alleen miste we onze dochter heel erg ook omdat Lorenzo zus had gezegd voor het eerst van ze leven🥳🥳zei vond dit fantastisch om te horen hopelijk gaat ze volgend jaar ook mee om deze ervaring met ons te delen❤️

We hebben er geen minuut spijt van gehad om dit doen 

Groetjes Rosita 🌹een hele dankbare moeder❤️
Onze familie heeft het als heel positief ervaren ook door het hele team erom heen🐬🐬🐬🐬
Hopelijk tot volgend jaar😘

​Rosita over haar 22 jaar oude zoon, in mei 2024
Toen ik de website van Macy's ontdekte en contact opnam over dolfijntherapie voor onze 7-jarige zoon Teun, die het syndroom van Down heeft, vloog ik 14 dagen later naar Cozumel om deze prachtige therapie te ervaren. Het werd een bijzondere tijd! Teun had al vaker dolfijntherapie gehad op een andere manier, dus wij waren heel benieuwd hoe hij dit zou ervaren. Teun was zo blij om elke dag in het water met de dolfijnen te zijn, en samen met hem in het water zijn was heel bijzonder.

In het begin had Teun weinig geduld en was hij niet erg geïnteresseerd in de sonar, dus de dolfijnen trakteerden hem in plaats daarvan op talloze "bellyrides". Hij vond het geweldig om rond te zoeven door het hele basin! Na 146 "bellyrides" in 14 sessies werd hij "de beste dolfijnen rijder ooit" genoemd. Na een paar dagen werd hij veel meer ontspannen om de dolfijnen-sonar te ontvangen, tussen de "bellyrides" door en zag je hem relaxed worden tijdens de sonar.

Tegen het einde van de eerste week merkten we verbeteringen in zijn lopen en het beklimmen van trappen was veel gemakkelijker voor hem dan daarvoor. Zijn zelfvertrouwen groeide elke dag, en hij groeide letterlijk tijdens deze weken. Zijn spraak liet ook aanzienlijke verbetering zien.

Het plezier, de magische momenten en de vooruitgang die we zagen, maakten dat we besloten om zo snel mogelijk terug te komen.
Christol over haar 7 jaar oude zoon Teun, in oktober 2022
Macy, Christol & dolfijntrainer Saul. 
Jet krijgt Sonar, Shelagh geeft ondersteuning.
Teun is dol op kusjes geven aan de dolfijnen.
Lorenzo's eerste kennismaking met de dolfijn.
Teun krijgt sonar van de dolfijn.
                   Living From The Heart,  The Dolphin Experience,  +31 629 171 083 livingfromtheheart.christol@gmail.com
.
Christol in een podcast vertellende over dolfijntherapie.